HUBSPOT USER GROUP HELSINKI -BLOGI

 

Tilaa blogitekstit sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Helsinki goes Inbound 6.5 – Tule mukaan!

13.4.2015 18:01:03 | Kirjoittaja: Jouni Koistinen

HUG Helsingin ensimmäinen toimintavuosi huipentuu suurtapahtumaan -Helsinki goes Inbound.

”HUG Helsingin ensimmäinen vuosi on mennyt nopeasti. Kokouksia on pidetty kaikkiaan viisi ja mukana on yli 30 jäsentä. Helsinki goes inbound on meille suurtapahtuma. Tavoittelemme yli 100 osallistujaa ja jäsenmäärän tuplausta”, kertoo HUG Helsingin vetäjä Jouni Koistinen.

”Haastan kaikki jäsenet mukaan. Tulkaa joukolla tapahtumaan ja tuokaa myös kaverinne!”

HUG Helsinki on kaikille avoin. Kaikki ovat tervetulleita!


HubSpot User Group (HUG) on HubsSpot –asiakkaista, partnereista ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisista sekä liiketoiminnan sähköistämisestä kiinnostuneiden ryhmä. HUG -käyttäjäryhmissä tavataan kasvotusten. Tarkoituksena on oppia lisää sekä sisältömarkkinoinnin parhaista käytännöistä että HubSpotin Inbound -markkinoinnista.


Helsinki goes Inbound – tapahtumassa on mukana myös Hubspotin asiantuntijoita.

Aamupäivä on workshop tyyppinen tuotesessio ja iltapäivä Inbound-seminaari.

Aamupäivästä esittelemme HubSpotin kaikki perusominaisuudet, näytämme miten digiohjelmat rakennetaan ja  perehdytämme koulutusohjelmiin.

Lounastauon jälkeen kuulet miten Hubspotin käyttöönotto onnistui liikkeenjohdonkonsultilta ja  miten videoilla sekä webinaareilla toteutettiin huippukonversiot uuden konseptin lanseerauksessa Jari Sarasvuolle.

Hubspot käyttäjäryhmän 1-v. Synttärikakkukahvien  jälkeen HubSpotin Dublinin toimiston asiantuntija kertoo: Mihin Inbound –markkinoinnin kilpailukyky perustuu?  

Tervetuloa mukaan! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu heti.

Aiheet: HUG Helsinki