HUBSPOT USER GROUP HELSINKI -BLOGI

 

Tilaa blogitekstit sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Seuraava HelsinkiHUG keskiviikko 5.11. on WEBINAARI!

26.10.2014 20:13:00 | Kirjoittaja: Jouni Koistinen

Kiitos kaikilli 23.9 Vanhan Sataman kokoukseen osallistuneille! Markkinointiviestinnän viikolla meitä oli koolla kymmenkunta Hubspotista kiinostunutta. Ilta meni improjen parissa, koska Jari Juslenille ja Antti Aapakarille tuli yllättävä este. Mutta eipä hätää! He ovat lupautuneet pitämään esitelmänsä keskiviikkona 5.11 ja nyt tällä kertaa teemme sen netissä. Seuraava HUGHelsinki on webinaari. Voit osallistua kokoukseen, kun vain sinulla on toimiva netti ja aikaa kalenterissa. Tätä on toivonut moni ja nyt toteutamme sen. HUGHelsinki nyt livenä! ILMOITTAUDU HETI!

Tervetuloa mukaan! Vuoden 2014 viimeisen kokouksen ohjelma on mielestäni tosi hyvä ja kiinnostava. Näiden vinkkien jälkeen tiedät miten Hubspot toimii digimarkkinoinnin työkaluna, Kuulet kokemuksia HubSpotin käytöstä verkkokaupan + webinaarien työjuhtana sekä pääset kiinni miten Chat-työkalu integroituu. Huippuohjelma on nyt online. Tule mukaan ja kutsu mukaan myös työkaverisi!

Seuraava Helsinki HUG: keskiviikko 5.11.2014 klo 16.30 - 18.15 webinaarina

Helsinki – HubSpot User Group kutsuu kaikki digitalistit ja sisältömarkkinoinnin osaajat käyttäjäryhmän kokoukseen Helsinkiin.

Aihe: 

16.30– 17.00
Kuinka teet HubSpotilla kampanjan alle 30 minuutissa?
Näytän miten kampanjatyökalulla teet integroidun kampanjan jossa on: Tavoitteet, personat, hakusanat, sähköpostit, kampanjasivu, kiitossivu, Somepostaukset, Google Adwords, workflow jne.
Jouni Koistinen HUG Helsinki, Idealmarkkinointi

17.00– 17.30
HubSpot ja verkkokauppa
Vapaaehtoisesti luovutettuihin osoitteisiin suunnattu sähköpostimarkkinointi on useimpien verkkokauppojen tehokkain menetelmä hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Omien segmentoitujen uutiskirjeiden kautta tulevien käyntien arvo (Value Per Visitor) on useimmiten muihin liikenteen lähteisiin nähden korkeampi ja tilauskohtainen kustannus (CPA) on edullisempi.  
Verkkokauppiaan kannattaakin nyt panostaa omien segmentoitujen sähköpostilistojen kasvattamiseen ja hyödyntämiseen. HubSpot-järjestelmän avulla sekä listojen kerääminen että sähköpostimarkkinointi saadaan rullaamaan tehokkaasti.

HubSpot ja Citrix GoToWebinar
HubSpot-järjestelmän avulla webinaari-ilmoittautumiset voidaan ottaa vastaan personoidulla ja  Citrix GoToWebinar -järjestelmään integroidulla ilmoittautumissivulla. Webinaarin ennakko- ja jälkihoito sujuu tämän jälkeen HubSpot-järjestelmän automaattisten sähköpostikampanoiden avulla tehokkaasti ja vaivattomasti.
Jari Juslen, 24/7 Akatemia

17.30-18.00
Hubspot integraatiot esittelyssä SnapEngage + Hubspot

Esittelijänä toimii Antti Aapakari ja Tero Ripattila Extremia Oy

Extremia on teknologia- ja markkinointialan asiantuntijayritys, jonka ratkaisut parantavat asiakkaiden tehokkuutta, tuotekehitystä ja myyntiä. Asiakkaamme ovat mm. teollisuudessa, logistiikassa, rakennusalalla ja digitaalisissa palveluissa.  Extremia on yksi tuoreimmista Hubspot-kumppaneista Suomessa.

18.00-18.15
Q&A & Discussion, networking