HUBSPOT USER GROUP HELSINKI -BLOGI

 

Tilaa blogitekstit sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Tule mukaan Inbound-markkinoinnin kasvuun

4.11.2014 12:03:00 | Kirjoittaja: Jouni Koistinen

HubSpot perhe kasvaa vauhdilla. Inbound-markkinointiin investoidaan jo kohta 12.000 yrityksessä  yli 50 maassa. Suomessa HubSpot osaajien ja yritysten verkosto kasvaa myös mukavasti.

HubSpotilla on Suomessa 50-100 käyttäjää. Skandinavia on Australian lisäksi yksi vahvoista kasvusuunnista. Syyskuussa pidettyyn Inbound 2014 - seminaariin Bostonissa osallistui 10.000 markkinoijaa ja hubbarin käyttäjää. Neljä vuotta aikaisemmin osallistujia oli 1500. Inboundliike kasvaa nyt mukavaa tahtia ja kiinnostus on kova.

Jos haluat olla mukana Inbound-markkinoinnin trendeissä tule mukaan  HubSpot HUG -käyttäjäryhmään. HubSpot User Group (HUG) on HubsSpot –asiakkaista, partnereista ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisista sekä liiketoiminnan sähköistämisestä kiinnostuneiden ryhmä. HUG Helsinki -käyttäjäryhmissä tavataan kasvotusten. Tarkoituksena on oppia lisää sekä sisältömarkkinoinnin parhaista käytännöistä että HubSpotin Inbound -markkinoinnista.

Mitä HUG –tilaisuuksissa tapahtuu?

HUG -tilaisuuksissa kouluttajana toimii HUG -ryhmän vetäjä, ryhmän jäsenet tai HubSpotin työntekijät. HubSpot tuo ryhmän jäsenille uusimman tiedon tuotekehityksestä, trendeistä ja Inbound -markkinoinnista.

 

Seuraa HubSpot blogia niin tiedät kuvioista enemmän!

 

Aiheet: HUG Helsinki